Zelf zonnepanelen installeren met MDG Solar

Logo-MDG-Solar

Bent u op zoek naar een voordelige en duurzame stroomvoorziening, maar wilt u niet te veel betalen? Als u niet vies bent van een klusje in (of op) het huis dan kunt u tegenwoordig gewoon zelf zonnepanelen installeren dankzij de installatiepakketten van MDG Solar Systems!

Het revolutionaire concept om zelf zonnepanelen te installeren is erg kostenbesparend. Vanzelfsprekend wordt u namelijk gekort op alle installatiekosten, omdat u de installatie zelf verricht. Dit kunt u dan natuurlijk ook niet zomaar. Daarom levert MDG Solar bij de zonnepanelen pakketten ook een fysieke handleiding en een uitgebreide instructievideo. Zo wordt u gemakkelijk op weg geholpen met het installeren van uw eigen zonnepanelen!

Financiële voordelen van zonnepanelen

Als uw woning of pand zonnepanelen behuisd, wekt u vele malen meer stroom dan u gebruikt. Deze overtollige energie kunt u dan verkopen aan een energiemaatschappij. Zo gaat u van energie-afnemer naar energie-leverancier!

Zelf zonnepanelen installeren betekent dus geen installatiekosten. Doordat de investering kleiner is, wordt deze ook eerder in zijn geheel terugverdiend. Dat betekent dat u daarna dus winst maakt op de overtollige energie die u verkoopt.

MDG Solar biedt ook hierbij weer uitgebreide online uitleg voor het opzetten van een belastingconstructie om het verkopen van uw overtollige energie mogelijk te maken.

Help mee aan een duurzamere wereld

In tijden van de stikstof-crisis en het toenemende aantal natuurrampen door klimaatwisseling is de wereld steeds bewuster geworden. Steeds meer mensen realiseren dat wij als mensheid zuiniger moeten zijn met de aarde en duurzamer moeten gaan leven. Elk beetje helpt, en daarom is ook uw keuze om zonnepanelen aan te schaffen belangrijk voor de verbetering van onze wereld.