Timmerbedrijf in Harderwijk

Enkele jaren geleden hebben wij een nieuwe woning gekocht in Harderwijk. Wij hadden toen een hele lijst met klussen die gedaan moesten worden. Wij konden, in de korte periode die wij hadden, niet alles zelf doen. Wij hebben toen enkele klusjesmannen ingehuurd, waar onder een timmerbedrijf in Harderwijk, Harold ter Beek.

Timmerwerk

In ons nieuwe huis moesten diverse klusjes gedaan worden. Zo moest de houten vloer gelegd worden, plinten moesten gelegd worden, de zolder moest volledig afgetimmerd worden (incl. zijschotten) en ook in de tuin moest een tuinhuisje en speelhuisje voor onze kinderen gemaakt worden. Al deze klussen kon Harold voor ons doen. Het fijne aan Harold is dat hij altijd op tijd komt, hij komt afspraken na, hij denkt met je mee en is heel erg eerlijk. Wij wilden eigenlijk iets wat niet zo praktisch was en dat gaf hij eerlijk aan. Ik kan dit wel waarderen!

En nog meer timmerwerk

Omdat Harold keurig werk had afgeleverd, hebben wij hem onlangs weer benaderd om een klus voor ons te doen. Dit keer heeft hij van onze open trap een dichte trap met daaronder een trapkast gemaakt. Ook deze keer waren wij weer voor de volle 100% tevreden. Dus zoek jij een echte vakman voor wat timmerwerk, dan zou ik zeker contact opnemen met Harold ter Beek.

Dit vind je misschien ook leuk...