Skihelm met koptelefoon – genieten van je wintersport

Wintersport is voornamelijk onder de jongeren bekend. Ze plannen minimaal een half jaar van te voren hun hotel, verblijf en andere werkzaamheden van te voren in. De krokus vakantie staat voor de deur en het is dus bijna tijd om volledig van de sneeuw te genieten. Je kan deze winter meer genieten, omdat er een hele coole feature nu aanwezig is.

Muziek luisterend ski├źn

De koptelefoon heeft een ingebouwde headset + microfoon. Je kan heel makkelijk muziek luisteren en het geluid wat dempen. Zo blijf je ook nog op je hoede en weet je precies wat er in de omgeving gebeurd.

Waar kan je het nog meer gebruiken?

Je kan deze helm bij meerdere gelegenheden gebruiken. Als je fietsend naar werk gaat met een helm op, dan kan het best lastig zijn om je telefoon te beantwoorden. Je kan deze helm dan gebruiken om te navigeren en telefoons op te nemen.

Tevens kan je deze helm gebruiken voor skateboarden. De helm is overigens geschikt voor meerdere gelegenheden, als je bescherming en bellen belangrijk vindt.

Wil je meer blogs over zulke onderwerpen lezen? Kijk dan op deze technologie blog of klik op deze website technologie.nl

Dit vind je misschien ook leuk...