Kasten op maat in onze nieuwe woning

Kast op maat Utrecht

Samen hadden ik en mijn vriend besloten een huisje te kopen in Utrecht. Ons budget was niet erg groot, dus hebben we goed moeten zoeken voor we onze ideale woning gevonden hadden. Ideaal was de woning niet die we gevonden hadden, maar we konden er wel iets van maken wat dicht bij perfectie aanleunt.

De woning is best wat verouderd en heeft een aantal schuine wanden, waardoor het niet erg gemakkelijk is om de geschikte kasten te vinden en opbergruimte te creëren. We kwamen op het idee om kasten op maat te laten ontwerpen in Utrecht. Als snel kwamen we terecht bij Enero, een aanbieder van ingebouwde kasten op maat.

Kast op maat Utrecht

Enero perfect voor een kast op maat in Utrecht

Huizen met schuine wanden zijn soms echt lastig om gepaste kasten voor te vinden, maar een ingebouwde kast staat zo prachtig. Uiteindelijk hebben we totaal geen spijt van de aankoop van ons huis. Dankzij de ingebouwde kasten op maat in Utrecht, komen alle facetten nog beter tot hun recht. We hadden niet verwacht dat de kasten zo mooi zouden aansluiten bij de rest van het interieur en het karakter van de woning. Over Enero kunnen we niets anders dan lof uitbrengen, de service was zeer snel en zeer kwalitatief, wat wil je nog meer?!