Eindelijk mijn landelijk moderne keuken gevonden

landelijk moderne keuken

Mijn hobby is koken. Ik vind het heerlijk om uren in de keuken te staan. Koken voor mijn vrienden vind ik het allerleukste. Sta ik vaak de hele middag in de keuken om iets bijzonders op tafel te toveren. En als je dan toch zo lang in de keuken staat, dan wil ik ook een echte keuken tot mijn beschikking hebben. Mijn droom was om een landelijk moderne keuken te kopen die past in mijn totale interieur. Ik woon namelijk aan de rand van een bos. Mijn woonstijl is landelijk; veel hout en natuurlijke materialen. Hier moest mijn keuken ook op aansluiten natuurlijk. Toch wilde ik ook dat mijn nieuwe keuken modern was. Het leek nog best een lastig combinatie te zijn, nergens kon ik namelijk slagen. Niet in de keukenwinkels, niet op internet. Even heb ik nog overwogen om een keuken op maat te laten maken, maar dit bleek onbetaalbaar te zijn. Van een collega kreeg ik de tip om hier eens te kijken. Zij was namelijk zeer te spreken over deze winkel. En terecht!

landelijk moderne keuken

Een droom kwam uit

Mijn landelijk moderne keuken vond ik hier in deze winkel. Na een paar uur was alles geregeld. Ongelofelijk. En nu staat hij al in mijn huis. Puur genieten. Zeker op de middagen dat ik voor mijn vrienden aan het koken ben, voel ik me zo gelukkig. Dit is echt een prima winkel met uitstekende service. Aanrader!