Docent natuurkunde 1e graads vacature de nieuwe uitdaging

Limewise

LimeWise is een bedrijf die het hele sollicitatietraject uit de handen van scholen kan nemen. Heb je als school veel vacatures openstaan en eigenlijk geen tijd om al deze gesprekken te voeren? Dan is docent natuurkunde 1e graads vacature die je zoekt. Ze hebben door de jaren veel ervaring opgedaan en weten precies wat ze moeten vragen aan de mensen die op gesprek komen. 

Wat als je als bedrijf aanklopt bij LimeWise

docent natuurkunde 1e graads vacature

Als je als school aanklopt bij LimeWise kan je een gesprek aangaan met de mensen van LimeWise. In dit gesprek laat je al je wensen weten en laat je weten wat je precies zoekt in een kandidaat. Bijvoorbeeld dat ze een specifieke opleiding hebben gevolgd en dat ze minimaal zoveel jaar ervaring hebben. Deze criteria worden allemaal meegenomen tijdens het zoeken naar een geschikt persoon voor de functie. Ze gaan een gesprek aan met de mensen van LimeWise en hieruit komt of ze echt bij de school passen en ze de juiste mindset hebben. 

Gemakkelijk contact leggen

Wil je eventueel als bedrijf je criteria aanpassen? Dit kan allemaal heel eenvoudig. Je kan telefonisch contact opnemen of via de mail. Op de mail wordt zo snel mogelijk gereageerd en via de telefoon wordt duidelijk beantwoordt.