Account manager opleiding

Als je een accountmanager baan wilt hebben, dan moet je eerste een account manager opleiding volgen. Deze opleiding bereid je voor op een baan als accountmanager. Tijdens de opleiding worden alle taken en focuspunten geleerd en krijg je veel kennis en vaardigheden over het vak van een account manager mee. Een opleiding bij Fabius tot accountmanager bestaat uit twee delen. Eerst moet je opleiding tot administratief medewerker afmaken. Deze duurt 9 maanden. Hierna kan je de account manager opleiding als vervolgopleiding doen. Deze zal rond de 4 maanden duren.

Met de opleiding administratief medewerker krijg je de basiskennis mee van administratie en bij de account manager opleiding leer je specifiek over het vak van de accountmanager. In 13 maanden zul je deze opleidingen afronden en kan aan de slag als accountmanager. Je hebt dan bij de opleiding geleerd hoe je met klanten om moet gaan, hoe je ze kunt helpen en advies kan geven. Een accountmanager verzorgt de verbinding tussen bedrijf en klanten.

Is de account manager opleiding iets voor jou?

Een accountmanager functie is echt gericht op klanten en draait hier dan ook veel om. Als je graag mensen helpt en daarnaast klantvriendelijk kan zijn, dan is de account manager opleiding iets voor jou. Hierna kun je aan de slag gaan in verschillende sectoren en verschillende bedrijven. Veel bedrijven hebben namelijk klanten. Als je goed bent in netwerk onderhouden, producten en diensten verkopen en klantvriendelijk zijn dan is deze opleiding en daarna de baan zeker iets voor jou. De opleiding wordt op meer dan 50 plekken aangeboden dus er is er zeker een in je buurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *